Vapepa Keski-Suomen postituslistaTämän sivun lomakkeella voit liittyä Vapepa Keski-Suomen postituslistalle. Postituslistalle liittymällä saat ajankohtaista tietoa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun toiminnasta Keski-Suomessa ja myös tulevista koulutuksistamme. Toivomme että jokainen toimiva hälytysryhmä Keski-Suomen alueella ilmoittaa ainakin yhden osoitteen tälle postituslistalle.

Mikäli haluat postituslistalle, mutta et kuulu mihinkään toimivaan hälytysryhmään, tulee kohtaan "Hälytysryhmä jossa toimit" kirjoittaa: Ei ryhmää.

Jokaisessa lähettämässämme uutiskirjeessä on linkki jolla voit erota postituslistalta, tai muuttaa/korjata omia tietojasi.

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste avattavissa tästä. Jos sinulla on kysyttävää rekisteristämme, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse, osoitteemme on yllapito@vapepakeski-suomi.fi.

* Pakolliset tiedot
Kirjoittakaa tähän toimiva sähköpostiosoitteenne johon tiedotteemme voidaan lähettää.
Kirjoittakaa tähän sukunimenne.
Kirjoittakaa tähän etunimenne.
Kirjoittakaa tähän sen hälytysryhmän nimi jossa toimitte. Mikäli ette kuulu mihinkään hälytysryhmään, kirjoittakaa tähän: Ei ryhmää
Email Marketing Powered by Mailchimp