Lista Newsletter  Nierika-Poarta dintre Lumi

Această pagină a fost tradusă automat. Vezi în limba indicată iniţial

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru pentru a primi informații despre noile noastre articole, evenimente, apariții editoriale!
 

În ultima perioadă am avut dificultăți cu trimiterea newsletter-ului www.nierika.ro , așa că acum am optat pentru o  platformă specializată de trimitere de e-mailuri pentru a ne asigura că newsletterul nostru e livrat corespunzător. 

 

Vă invităm acum să vă re-abonați la newsletterul nostru în acest format.

Puteți oricând să vă dezabonați dând click pe butonul de dezabonare. Veți putea să vă re-abonați/dezabonați oricând din nou.

Cel mai recent email trimis abonaților noștri poate fi văzut aici ( vă invităm să îl vizualizați ca mostră de mesaj primit de la noi): 

Evenimente ale Toamnei 2015


Menținând abonarea, veți primi în continuare noile noastre articole și informații despre evenimentele pe care le organizăm noi și prietenii/partenerii noștri precum și noutăți despre cărțile pe care le avem în curs de publicare și ofertele noastre speciale.
În newsletter vom trimite noi articole, recenzii de carte, anunțuri de evenimente ( cu Barbara Morgan, Howard G. Charing, Cornelia Nicola, Ruby Gibson, Stephan Hausner etc) ale noastre și ale prietenilor noștri și detalii despre noile cărți ale noastre care vor apărea în curând ( autori: Stephan Hausner, Francesca Mason Boring, Eduardo Duran, Joy Manne, ca să numesc câțiva ). 
Vă mulțumim !

 

* indică necesare
Email Marketing Powered by Mailchimp